Happy Holidays Evening Cruise

Over deze tour
  • 90 minuten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gezinsvriendelijk
€ 25,-
Boek nu

Over activiteit

€ 25,-
Rolstoeltoegankelijk
Let op: gasten dienen zich minimaal 15 minuten voor vertrek te melden bij de kassa. Onze rolstoeltoegankelijke boten vertrekken alleen vanaf onze steiger tegenover Hard Rock Cafe. Meer informatie over het boekingsproces voor onze rolstoeltoegankelijke boten vind je in de beschrijving hieronder.
Directe bevestiging
Je ontvangt je tickets direct na het boeken.
Mobiele tickets
Laat je ticket op je telefoon scannen. Het is niet nodig om je tickets te printen.
Audio guide in 6 talen
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.
Vertreklocatie
Stadhouderskade 550, (tegenover Heineken Experience)

Belangrijke informatie

Ervaar de betoverende sfeer van de feestdagen in Amsterdam met de Happy Holidays Evening Cruise van Blue Boat Company. Deze 90-minuten durende avondrondvaart biedt je de perfecte gelegenheid om de beroemde grachten van Amsterdam te ontdekken terwijl ze schitterend verlicht zijn met feestelijke verlichting. Laat je meevoeren door de magie van de stad, terwijl je geniet van de unieke combinatie van de warme feestdagen en de rijke geschiedenis van Amsterdam. Deze cruise is een must voor iedereen die het beste van de stad tijdens de feestdagen wil meemaken.

Wat kun je verwachten van de Happy Holidays Evening Cruise?

Wanneer je aankomt bij de opstapplaats aan de Stadhouderskade 550, direct tegenover de Heineken Experience, word je verwelkomd op een prachtig boot. Terwijl je comfortabel zit in de verwarmde boot, word je omringd door het fonkelende licht van de stad en kun je genieten van een ontspannen vaart door de iconische grachten van Amsterdam.

Tijdens de cruise krijg je een gratis glas Glühwein, een verwarmende gekruide wijn die traditioneel wordt gedronken tijdens de feestdagen. Voor wie liever geen alcohol drinkt, is er een heerlijk romige warme chocolademelk met een toef slagroom. Beide opties worden geserveerd met een stukje traditionele Nederlandse boterkoek, een rijke, boterige traktatie die perfect aansluit bij de winterse sfeer.

Een audiotour in zes talen

Tijdens de Happy Holidays Evening Cruise kun je kiezen voor een speciale audiotour, die beschikbaar is in zes talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. In plaats van een traditioneel kerstverhaal, biedt deze audiotour je interessante historische en culturele feiten over de stad en haar bezienswaardigheden, speciaal aangepast voor de feestdagen. Leer meer over de charmante bruggen, de statige grachtenpanden en de geschiedenis van het UNESCO Werelderfgoed terwijl je door de prachtig verlichte grachten vaart. Dit maakt de cruise niet alleen een feestelijke ervaring, maar ook een leerzame manier om de stad beter te leren kennen.

Feestelijke ambiance en fotogenieke momenten

Amsterdam’s grachten zijn op hun mooist tijdens de feestdagen, en de Happy Holidays Evening Cruise biedt je het beste uitzicht op deze magische verlichting. Terwijl de boot door de grachten glijdt, zie je de feestverlichting weerspiegelen in het water, wat zorgt voor een sprookjesachtig schouwspel. Dit creëert talloze fotogenieke momenten, perfect om je feestelijke herinneringen vast te leggen. Of je nu een eerste bezoeker bent of een local, deze cruise biedt een unieke manier om de stad te ervaren in een tijd van het jaar waarin Amsterdam op haar meest betoverende is.

Maak je cruise nog feestelijker

Om je ervaring compleet te maken, kun je je rondvaart uitbreiden met enkele extra’s. Voeg bijvoorbeeld een snackbox toe met chips, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda’s en een drankje naar keuze. Voor een luxe touch kun je kiezen voor het wijn- en kaasarrangement, bestaande uit twee glazen wijn, kaasbiscuitjes en heerlijke Hollandse kaas. Deze extra’s maken je rondvaart nog specialer en zorgen voor een extra feestelijk tintje.

Rolstoeltoegankelijkheid

De Happy Holidays Evening Cruise is ook toegankelijk voor mensen die een rolstoel gebruiken, en Blue Boat Company is trots op het feit dat zij als enige rederij in Amsterdam volledig rolstoeltoegankelijke rondvaarten aanbieden. De boten met rolstoeltoegang vertrekken op vaste tijden, om 19:00 en 21:00 uur, en kunnen maximaal drie rolstoelen per boot accommoderen. We raden aan om van tevoren te reserveren. Na het boeken kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling om je rolstoeltoegankelijke plaats te bevestigen.

Tickets boeken voor de Happy Holidays Evening Cruise

Het boeken van je tickets voor de Happy Holidays Evening Cruise gaat eenvoudig en snel via onze website. Je kunt je gewenste datum en tijdslot selecteren en ontvangt direct een bevestiging per e-mail. Printen is niet nodig; je kunt je tickets gewoon op je telefoon laten zien bij het instappen. We raden aan om vooraf online te boeken, zodat je verzekerd bent van je plek en wachttijden kunt vermijden. Heb je een promotiecode? Vergeet dan niet om voor elke persoon afzonderlijk te boeken om je korting toe te passen.

Vertreklocatie en vervoersopties

De Happy Holidays Evening Cruise vertrekt vanaf Stadhouderskade 550, direct tegenover de Heineken Experience, een centrale locatie die gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Je kunt tram 2 of 12 nemen en uitstappen bij de halte Rijksmuseum, vanaf waar het slechts vijf minuten lopen is naar de aanlegsteiger. Of neem de metro No. 52 en stap uit bij de halte Vijzelgracht, waarna het slechts twee minuten lopen is naar de opstaplocatie. Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor vertrek aanwezig bent, zodat je op tijd kunt instappen en je cruise ontspannen kunt beginnen.

Wat is inbegrepen bij de Happy Holidays Evening Cruise?

Tijdens deze 90-minuten durende cruise geniet je van een onvergetelijke ervaring door de feestelijk verlichte grachten van Amsterdam. Je krijgt een gratis glas Glühwein of warme chocolademelk, geserveerd met een stukje boterkoek. Daarnaast kun je luisteren naar kerstmuziek of kiezen voor de audiotour, beschikbaar in zes talen. Om het milieu te helpen beschermen, moedigen we je aan om, indien mogelijk, je eigen oordopjes of koptelefoon mee te nemen.

Annuleringsbeleid

Je kunt je tickets annuleren tot 24 uur voor vertrek, zonder bijkomende kosten. Annuleringen binnen 24 uur zijn helaas niet mogelijk. Als je je tijdslot wilt wijzigen, neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via +31 20 679 1370. Beleef de magie van de feestdagen op een unieke manier met Blue Boat’s Happy Holidays Evening Cruise en geniet van een onvergetelijke tijd in het hart van Amsterdam.

Bestel je kaarten

From EUR 24.50
No date selected
No time selected
No guests selected